folder
De Wissel komt naar u toe!
cateringprijs

Geniet van uw eigen feest idee!

Kent u dat? U plant een gezellig samenzijn met vrienden en familie, maar u heeft geen zin of tijd om in de keuken te staan? Vanaf nu kunt u bij "De Wissel" terecht voor al uw wensen. Met Hollandse hapjes, mondvermaakjes en amuse's kunnen wij uw ideeën uitwerken tot een geslaagd feest. Heeft u ook dranken nodig als wijn en bier of wilt u een biertap met statafel en zelfs bediening? Dat behoort ook zeker tot de mogelijkheden want "De Wissel" levert een totaalpakket aan catering. klik hier voor prijzen

Borrelhapjes

Op een feest zijn Hollandse hapjes altijd goed en dus hebben wij een selectie aan verschillende kazen en worsten van de beste kwaliteit gezocht. Deze kunnen worden aangevuld met een huisgemaakte salade van o.a. fruit, zalm of carpaccio.

Luxe hapjes en amuse's

Voor een exclusieve toevoeging aan uw feest hebben wij een grote selectie aan delicate hapjes. Zalm met limoen dressing of gemarineerde tonijn geserveerd in een canapé of als amuse. Maar ook kip- of haas-sate met saus klinkt toch goed!

Walking amuse diner

Wilt u een geheel verzorgd feest inclusief bediening? Daar kunnen wij u ook heel goed mee helpen. Helemaal leuk is een walking amuse diner. Wij komen de hapjes serveren! Heeft u glazen, bestek of zelfs een biertap nodig? Geen probleem!

FBK-hal

Arnolduspark 3,

2132CR Hoofddorp

023-5630334

06-50555438

dewissel@hetnet.nl