folder
Eetcafé "De Wissel"stopt ermee.

Ons eetcafé stopt ermee. "De Wissel" gaat door!

Na 17 jaar hebben wij besloten om te stoppen met het eetcafé, niet met “De Wissel”.

Op zondag 27 mei zullen wij voor het laatst de keuken draaien zoals u van ons gewend bent. Met heel veel plezier hebben wij al die jaren ons eetcafé “gedraaid”, maar we zijn toe aan iets anders. Een beslissing die ons wat meer vrije tijd oplevert waar we heel erg naar uitkijken.

"De Wissel" is een gezellig Sportcafé en dat gaan we uitbreiden met schermen zodat de sportliefhebbers altijd terecht kunnen om de belangrijke wedstrijden te bekijken. Natuurlijk verdwijnt onze heerlijke saté en de burgers niet op deze sportavonden. Ook gaan we ons nog meer focussen op onze partyzaal. Wij blijven thema-avonden organiseren waarover wij u natuurlijk op de hoogte houden. Wij willen onze trouwe gasten ontzettend bedanken voor heel veel jaren gezelligheid en we hopen dat we iedereen blijven zien voor een gezellige borrel en onze heerlijke saté.

Piet en Wendy

Catering

Het is vanaf nu ook mogelijk om catering te bestellen bij "De Wissel". Kijk op de catering pagina voor alle hapjes en mogelijkheden. De prijzen staan op de catering folder pagina.

Afhalen

Wilt u thuis lekker genieten van onze heerlijke saté, burger of spare ribs? Geef u bestelling telefonisch door en wij zetten het klaar op de gewenste tijd.

Medewerker(s)

Graag willen we onze Donna in het zonnetje zetten. Al drie jaar onze grote hulp in de bediening.

FBK-hal

Arnolduspark 3,

2132CR Hoofddorp

023-5630334

06-50555438

dewissel@hetnet.nl