folder
Heeft u iets te vieren?

partyzaal "De Wissel"

Onze partyzaal biedt de uitgelezen mogelijkheid voor een perfect verzorgde receptie, personeels- of jubileumfeest tot circa 100 personen. Op bepaalde dagen kunnen wij zelfs grotere groepen ontvangen, doordat we in die gevallen het café erbij kunnen betrekken. Voor een feest op maat informeren wij u graag persoonlijk over de verschillende mogelijkheden. Tevens kunt u onze zaal als vergaderruimte huren met zitplaatsen tot 80 personen.

Buffetten en catering

Naast dat wij buffetten serveren op feesten in onze partyzaal, kunnen wij deze ook bij u thuis verzorgen, vergezeld van lekkere hapjes van onze cateringkaart. Bij “de Wissel” zijn al uw wensen bespreekbaar.

menukaart

Zakelijke bijeenkomsten

Ook is "De Wissel" een geschikte locatie voor lezingen of een vergadering. De grote zaal bied plaats voor 80 personen. Ook kunnen wij een heerlijke lunch of zelfs diner verzorgen en voor kleinere groepen is er ook een kleinere zaal beschikbaar.

Arrangementen

Bij de huur van de partyzaal kunt u een ruime selectie aan buffetten en arrangementen boeken. Alle wensen zijn bespreekbaar en wij zullen er alles aan doen om uw feest tot in de puntjes te cateren. Klik hierboven voor de prijzen.

 

Muziek

Bij elk feestje of partij hoort natuurlijk een vrolijk stukje muziek. U kunt dit natuurlijk zelf regelen maar wij kunnen ook onze huis dj aanbieden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

FBK-hal

Arnolduspark 3,

2132CR Hoofddorp

023-5630334

06-50555438

dewissel@hetnet.nl